Buurtcentrum T&O opgeknapt met lokale kunst

Het prachtige buurtcentrum T&O is nóg mooier geworden! Dankzij de toevoeging van speciale akoestische wandpanelen ziet het er niet alleen beter uit, maar klinkt het er ook prettiger.

Akoestiek

Bezoekers merkten tijdens koffieochtenden en andere activiteiten dat er een galm in de ruimtes was. Dit maakte het soms lastig om elkaar goed te verstaan. Het buurtcentrum heeft daarom onderzocht hoe het geluid in de ruimtes verbeterd kon worden en koos voor akoestische panelen. 

Foto's en kunst

De panelen zijn voorzien van prachtige foto's en kunstwerken van en door inwoners van Bergen, waardoor ze een persoonlijk tintje geven aan het centrum. Zo zie je de rijke geschiedenis, kunst en natuur van de gemeente Bergen terug op de muren.

De feestelijke onthulling werd bijgewoond door wethouder Yvonne Roos-Bakker. Een bijzonder moment was toen een bewoner zichzelf herkende op een oude foto, als klein jongetje! De nieuwe panelen zorgen niet alleen voor een betere akoestiek, maar brengen ook inwoners met elkaar in gesprek. Kom het zelf beleven bij Buurtcentrum T&O!