Informatiebijeenkomst De Schulp en Dekamarkt

De gemeente Bergen en Stichting Dorpshuis Egmond-Binnen werken samen aan de (ver)nieuwbouw en verduurzaming van het dorpshuis De Schulp in Egmond-Binnen. 

Daarnaast zijn er plannen om de DekaMarkt aan de Abdijlaan te verplaatsen naar de Visweg/Herenweg, waar ook ruimte wordt gemaakt voor nieuwe appartementen. Inmiddels ligt er een voorlopig ontwerp voor het dorpshuis en een schetsontwerp voor de rest van het gebied.

Uitnodiging informatiebijeenkomst

Inwoners van de gemeente worden van harte uitgenodigd voor een inloopbijeenkomst op maandag 21 oktober in De Schulp, Egmond-Binnen. 

Tussen 16:00 en 20:00 uur kunt u binnenlopen om informatie te krijgen over de verschillende onderdelen van het project. Aan diverse tafels kunt u vragen stellen, uw zorgen en ideeën delen. Meedenken over het voorlopig ontwerp voor de (ver)nieuwbouw van De Schulp, de herontwikkeling van de DekaMarkt en de woningen aan de Visweg/Herenweg. 

De bijeenkomst biedt een kans om uw mening te geven en in gesprek te gaan met het projectteam. De toekomst van de Abdijlaan komt op een later moment aan bod tijdens een aparte informatiebijeenkomst.

Meer informatie en contact

Op deze pagina wordt na de bijeenkomst een samenvatting gedeeld van ingebrachte ideeën en vervolgstappen. 

Meer informatie over het project De Schulp

Heeft u vooraf al vragen, neem dan contact op met het KlantContactCentrum via telefoonnummer 072 888 00 00 of stuur een e-mail naar info@bergen-nh.nl.

Kom langs, denk mee en draag bij aan de toekomst van uw buurt!